Burnt Cedar by Faulkner Architects

Interior space like landscape.

Project Specs

感谢 Faulkner Architects 予gooood分享以下内容。更多关于他们:Faulkner Architects on gooood
Appreciations towards Faulkner Architects for providing the following description:

该项目是汽车爱好者四口之家的滨水别墅,位于太浩湖北岸内华达州的Incline度假村,面向Burnt Cedar沙滩。该地区在修建通往弗吉尼亚城的漕运和铁路之前,湖岸周围的山林在盛行银矿开采的1860年代遭到砍伐。

This is a full-time beach house for a car passionate family of four situated across from Burnt Cedar Beach in Incline Village, Nevada on the north shore of Lake Tahoe. Prior to being pulled up the hill to flumes and rails destined for Virginia City, logs were staged here as the mountains around the lake shore were logged during the silver mining years of the 1860s.

▼临街立面,facade to the street © Joe Fletcher

项目位于始建于1950年代的街区中,与两侧和后侧的房屋毗邻。建筑采取简洁的体块形式,并且一半位于斜坡之下。

Set into a neighborhood originally built in the 1950s and bordered by houses to the sides and rear, the house takes a simple box form, half buried into the slope.

▼建筑外观,external view of the building © Joe Fletcher

▼简洁的体块形式,simple box form © Joe Fletcher

房屋朝向湖水,全高玻璃幕围合loft空间,包括通高的起居空间。业主希望可以在室内充分体验室外的风景,在湖岸旁六十到九十英尺高的松木的光影下,拥有置身室外的感觉。穿孔木天花和石膏板隔音墙使声音在混凝土和玻璃建筑中变得更加柔和。

It faces the lake with full height glazing that encloses a loft-like plan with double height living spaces. The clients requested a space that felt like the landscape and maintained a feeling inside of being outside in the light and shadow play of the sixty to ninety-foot Jeffrey and Ponderosa pines that populate the lake shore.Perforated wood ceilings and acoustical plaster walls soften the sounds of the concrete and glass pavilion-like house.

▼通高起居空间,朝向湖水,double height living spaces,facing the lake © Joe Fletcher

▼客厅,全高玻璃幕,living room,full height glazing © Joe Fletcher

▼餐厅,被松木包围,dining room,surrounded by pines © Joe Fletcher

▼厨房,kitchen © Joe Fletcher

▼楼梯,staircase © Joe Fletcher

▼走廊,石膏板隔音墙,corridor,acoustical plaster walls © Joe Fletcher

▼穿孔木天花,perforated wood ceilings © Joe Fletcher

▼卧室,bedroom © Joe Fletcher

房屋的地下车库直通街道,这对于收藏汽车的家庭来说,尤其是在冰雪天气里,是十分必要的条件之一。

An underground garage is excavated under the house with level access to the street, a must in this snowy climate for a family with an eclectic car collection.

▼夜景,night view © Joe Fletcher

▼平面,plans © Faulkner Architects

Architecture:Faulkner Architects
Contractor:Crestwood Construction
Interior design:EKR Design Studio

More:  Faulkner Architects     更多关于他们:Faulkner Architects on gooood

版权️©谷德设计网gooood.cn,禁止以gooood编辑版本进行任何形式转载Copyright©gooood

Post a Comment